Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /home/3/d/doktorwilkens/www/templates/gk_shop_and_buy/lib/framework/helper.layout.php on line 148

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /home/3/d/doktorwilkens/www/includes/application.php on line 536

Bedrift

Høyt sykefravær?

Mange ansatte med nerve-, muskel-, og skjelettlidelser?

Vi kan hjelpe din bedrift og dine ansatte! Dr Wilkens Kiropraktorklinikk tilbyr bedriftsløsninger for utredning og behandling av muskel og leddplager for ansatte i ditt firma eller bedrift.

 

Vi kan tilby:
 
Kartlegger og  tilbakemelding for hvordan arbeidsplassen kan skape minst mulig plager for dine ansatte.

Diagnostisering og behandling av ansatte som har smerter. 

Samarbeider med dine ansatte, din bedrift for å tilpasse arbeidssituasjonen slik at de ansatte kan holde lengst mulig i arbeid.

Tilstedeværelse hos din bedrift.

Anbefale forebyggende tiltak

 

En behandling på arbeidsplassen er et populært tilbud blant de ansatte. Som arbeidsgiver har du nå en unik mulighet til å gi noe til dine ansatte som du selv får mest igjen for. Det gir stor økonomisk gevinst å forebygge og behandle muskel og leddplager på best mulig måte tidlig slik at sykefravær kan forhindres. Fravær fra arbeid for en ansatt er kostbast og koster ca 5000,- for en gjennomsnittlig bedrift.


Populære tiltak hos oss:

Opplæring av ansatte som "hurtig"-konsulenter mtp ryggvurdering

Opplæring av ansatte mtp korrekt sittestilling, løfteteknikk med mer

Konsultasjon innen 24 timer

 

Restriktiv bruk av sykmelding

 

Henvisning til spesialist og bildediagnostikk hvis nødvendigSamarbeidspartnere:


Beckmann A/S

IO7 Software AS

Advokatene i Sørlandsparken

Advokat Stefanussen

Epinova

Dyreparken


 

Ring 386 00 376 for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dine ansatte og din bedrift til bedre helse og mindre smerte!

Helseforsikring

collage

Akutt behov?

Akutt kiropraktorvakt i Kristiansand (Lund) holder åpent 365 dager i året. Ved behov for kiropraktor ved akutt smerte eller skade, ring oss på 386 00 376. Når behandling ikke kan vente: Vi er her når du trenger det!

Les mer

Bedriftsavtale 
Kiropraktor Wilkens PhD tilbyr bedriftsløsninger for behandling av muskel og leddplager for ansatte i ditt firma eller bedrift. Kontakt oss for mer informasjon for løsninger for din bedrift.

Les mer